Доставката на нашите продукти се заплаща отделно съгласно тарифите на Еконт за всички градове. Доставяме Паник стоп (средство срещу паник атаки) безплатно само за град София при поръчка над 100 лв.

Условия на доставка на Panic Stop

 1. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес или до офис на куриера. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
 2. Ако заявителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, сайта се освобождава от отговорност за неизпълнената доставка.
 3. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.
 4. Всички цени на продуктите са в български лева с и не включват цената на доставката. Търговецът си запазва правото едностранно да променя посочените цени, като промените влизат в сила от момента на тяхното обявяване на сайта, но не касаят вече направените заявки.
 5. При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка с него в срока за доставка.
 6. Посочването на неверен адрес и/или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва сайта със задължението за изпълнение на доставката.
 7. След иницииране на поръчка клиента получава имейл за потвърждение.
 8. Поръчаната от клиента стока се доставя в срок от 1 до 3 работни дни на посочения от него адрес.
 9. Купувачът има право да откаже получаването на заявената от него стока при следните условия:
  1. При явно несъответствие на доставената със заявената стока и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.
  2. При повредена стоката или опаковка.