Nutrivision

Ние създаваме продукти за вас, които са изцяло приготвени на билкова основа. Те не съдържат химични съставки и консерванти. Използваме природни формули, които са разработени от учени от Руската академия на науките. Следваме принципа, че тялото и клетката има способността да се регенерира и възстановява с помощта на билките. Нашите продукти не подтискат симптомите на нервно напрежение и премумора, а помагат на тялото да възстанови своя баланс по напълно естествен начин. Произвеждаме висококачествени продукти, които възвръщат здравето и жизненоста в тялото.  Ние няма само да ви продаваме продукт, а ще ви подкрепяме по пътя на вашето лечение, защото психо-емоционалната нагласа води до най-добри резултати.

Помощ при нервно напрежение и премумора

Преди четири години получих първата си паник атака, но не знаех че състоянието на сърцебиене, затруднено дишане, треперене, силна тревожност и усещането, че умираш си има име. Отидох веднага на лекар, които направи всички необходими изследвания и накрая ми каза, че съм направила паническа атака. Той ме изпрати на невролог, които ми изписа психотропни медикаменти. Направих консултация и с психиатър, който потвърди диагнозата и ми препоръча с медикаментозното лечение да посетя и психолог.

Месеците докато взимах медикаментите, които потискаха симтомите, но ми липсваше концентрация, яснота, уморявах се бързо, сънливост и апатия. След консултация с невролог той ми препоръча да направя почивка от медикаментите. И при стресова ситуация на работното ми място отново паническите атаки се завърнаха. Всеки ден по няколко пъти на ден. Те ме направиха асоциална, страхувах се от всичко и всеки, избягвах места с много хора, защото отново се връщаше усещането, че ще падна и умра. Изпробвах и всички алтернативни методи за лечение, както и хипнози, дишане, отвари,  психоанализа, на всичко беше кратковременно.

Помощ от приятел

Моя приятелка ми препоръча да се обърна за помощ към неврологична клиника в Русия, която успешно се справя с проблеми като моя. И така след три години аз намерих своята панацея. Бях подложена на специален режим като начин на хранене, движение, ежедневни практики и ми дадоха добавката „Паник стоп“, която трябваше да пия по два пъти на ден. След втората седмица паническите атаки ставаха все по-редки и краткотрайни. А след първия месец дори в стресови ситуации в ежедневието нямаше вече никакво напрежение и тревожност. Три месеца по-късно бях възвърнала своята жизненост, социалност и самочувствие.  Зад действието на този продукт стои моята опитност. След многото проби на всякакви медикаменти, добавки, капки и т.н. това беше единствения продукт, които ми помогна.

Взехме тази патентована формула от Руската академия на науките, за да произвеждаме този уникален продукт в България. За да помага на хората, страдащи от панически атаки, живеят в стрес, депресии, усещане за постоянна тревожност, напрежение и страх. Освен с хранителната добавка „Паник стоп“ на страницата на този сайт ще публикуваме статии, които ще ви давам конкретни насоки как да промените начина си на живот, за да постигнете 100% успех.