Panic stop

лв.39.00

Изчерпан

Код: 1 Категория:

Описание

Panic Stop е хранителна добавка, която влияе изключително благоприятно на нервната система. Тя бързо преодолява стреса, емоционална натовареност, тревожност, депресии, вялост, хронична умора, раздразнение и безсъние.

Пантентованата формула фитомикросфера е с моментален ефект и се усвоява много бързо от организма.

Паник Стоп: описание

Това е естествен комплекс от активни съставки от жълт кантарион, пасифлора, листа от горчив портокал и магнезий и са изготвени по технологията на фитомикросферата. Това гарантира изцяло усвояване на активния компонент хиперцин, които подобрява функционалното състояние на централната и вегетативна нервна система.  Компонентите в продукта подпомагат при натоварено психо-емоционалното състояние, имат антистрес ефект, стабилизират работата на нервната система и е безценен помощник при емоционални състояния, депресия, вялост, раздразнение и безсъние.

Приема се по 5 мл два пъти на ден  по време на хранене. Сиропа може да се приема преорално или разтворен във вода.  При стресови състояния дозата може да се увеличи до три пъти на ден по 5 мл.

Съхранява се на сухо място и защитено от светлина място на температура не повече от 25 градуса.

Предупреждение: Това не е лекарство

Състав на Panic Stop

Екстракт от жълт кантарион – възстановява емоционалния баланс, притежава свойствата на антидепресант.

Екстракт от цветовете и листата на пасифлора въздейства благоприятно при безпокойство, тревожност, безсъние и подпомага отпускането на тялото от напрежението.

Екстракт от листата на горчив портокал имат  успокояващо действие и намалява тревожността и напрежението.

Магнезий – допринася за емоционалното и психично равновесие, релаксира мускулите, подобрява съня и намалява стреса.

Формулата на хранителната добавка „Паник стоп“ е разработена от учени на Руската академия на науките през 2005 година. Целта им е била да се разработи напълно природосъобразен продукт, който да влияе на симптомите на паник атака, нервно напрежение, депресии, тревожност,  проява на страхове и фобии, хора с бърн аут и подложени на постоянен стрес от външни фактори, също така при хора загубили близък човек. В рамките на една година са направени експерименти на хора с гореспоменатите симптоми, от които една част са приемали антидепресанти от класа на психотропните медикаменти, а друга част изцяло растителната добавка от билки „Паник стоп“. След  шест месечен прием на антидепресанти пациентите са се връщали много бързо в началното състояние със същите симтоми, докато пациентите, приемали „Паник стоп“ са били в много по-добро състояние и самочувствие.

При 90% от приемащите „Паник стоп“ не са се появявали симтоми на панически атаки, страхове, фобии, тревожност, вялост  и напрежение. Също така по време на приема са били напълно  адекватни, отлична концентрация и енергични. Повече от 10 години хранителната добавка „Паник стоп“ помага на милиони хора по света, а сега вече е достъпна в България.

Патентованата формула на „Паник стоп“ е отличен помощник за преодоляването на ежедневния стрес, нервни напрежения, кризи, панически атаки, страхове, фобии, тревожност, депресии, емоционални и физически спадове. Всяка една от билките влае върху отпускането на периферната и вегитативна нервна система, като същевременно я укрепва. А магнезият спомага за отпускане на мускулните спазми в тялото и неговата релаксация.

Листовка

Състав:

  • Екстракт от жълт кантарион – възстановява емоционалния баланс, притежава свойствата на антидепресант.
  • Екстракт от цветовете и листата на пасифлора – въздейства благоприятно при безпокойство, тревожност, безсъние и подпомаrа отпускането на тялото от напрежението.
  • Екстракт от листата на горчив портокал – има успокояващо действие и намалява тревожноста и напрежението.
  • Магнезий – допринася за емоционалното и психично равновесие, релаксира мускулите, подобрява съня и намалява стреса.

Препоръчителна дневна доза:

  • приема се по два пъти на ден по 5 мл.

Указания за употреба

Сутрин и вечер по 5 мл, разтворени във вода по време на хранене.

Съставки в препоръчителна доза за дневен nрием 10 мл:

Съдържание:

  • Жълт кантарион (Hypericum perforatum) – 250 mg
  • Магнезиев глюконат (Magnesium) – 250 mg
  • Пасифлора (Herba passiflora extract) – 42.5 mg
  • Горчив портокал
  • (Aurantium amara extract Hesperidin) – 42.5 mg

Предупреждение:

Да не се употребява при свръхчувствителност при някоя от съставките. Да не се превишава дневната доза. Не се препоръчва употреба от деца, бременни и кърмещи жени.

Предназначение:

„Паник стоп“ е хранителна добавка, която подпомага функциите на нервната система, панически атаки, емоционална натовареност, депресии, вялост, раздразнение и безсъние.

Патентованата формула на фитомикросферата се усвоява веднага от организма.

Описание:

Това е натурален комплекс от активни съставки на жълт кантарион, пасифлора, листа от горчив портокал и магнезий, изготвени по технологията на фитомикросферата, която обезпечава пълното усвояване на активния компонент хиперцин. Съставките в продукта подпомагат при натаварено психо-емоцонално състояние, имат антистрес ефект, стабилизират работата на нервната система при панически атаки, депресия, вялост, раздразнение, преумора и безсъние.

Условия за съхранение:

Да се съхранява на тихо и прохладно място при температyра до 25 °С, на място недостъпно за деца.

Нетно количество: 18Омл.
Съставки:

Екстракти: жълт кантарион (Hypericum perforatum), пасифлора (Herba passiflora extract), горчив портокал (Aurantium amara extract Hesperidin), магнезиев глюконат, фруктоза, вода. Други съставки: регулатор на киселинността – лимонена киселина, консервант – калиев сорбат.

3а поръчки www.nutrivision.bg

ТД: 01-2018

Произведено от:

Флай Фиш ЕООД, софия, ул. Коломан 1, тел. 0898216063.

3а: Ес Пи Технолоджи ЕООД, София, ул. Луи Aйep 73.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Panic stop“